musicbutton

 
 

 

SITE INFO
 
SITE INDEX

Over de Orde van de Tijd

Over degene die bijdraagt

Over de spelling

Over downloaden bij de Orde van de Tijd

Over bijdragen / URL toevoegen /e-mail

Over het Logo van de Orde van de Tijd

Over het gebruiken van afbeeldingen van deze site

Over het linken naar deze site: linkteksten

Synopsis: een overzicht in zes dialogen

 

 

_Over het bijdragen tot De Orde / toevoegen URL /E-mail :

URL's kunnen rechtstreeks on-line worden toegevoegd op de Linking Library Guests Linkpage. Links aldaar worden ofwel gehandhaafd, zonder verder bericht verwijderd of worden beloond met een plaatsje in deze directory. Een ieder met een persoonlijk bericht of geïnteresseerd in het aanbieden van een (freeware) toepassing, het registreren van een muziekopvoering, het registreren van een ondersteunende internet-dienst, een kunstwerk, titel van een boek, titel van een artikel of anderszins geschreven bijdrage of kort commentaar, denkende dat dat een bijdrage vormt voor het belang en de inhoud van de Orde van de Tijd, wordt verzocht een e-mail te sturen m.b.v. het feedbackformulier hieronder. Voorwaarde is dat het aangeboden werk, behalve een persoonlijk bericht of een samenvatting, on-line kan worden geraadpleegd, in het Engels is geschreven (of in het Nederlands) en dat de auteur bereikbaar is. Geef a.u.b. de titel aan, waar op het internet het kan worden gevonden (URL), het e-mailadres om met de auteur kontakt op te nemen en het e-mailadres waar u zelf kan worden bereikt als u zelf de auteur niet bent. (zie ook over degene die bijdraagt) Mensen die wensen een URL aan de bibliotheek toe te voegen kunnen een korte omschrijving geven (één zin 15-20 woorden maximaal) die eventueel gebruikt zal worden voor de bibliotheek. Ook mensen die hun vermelding veranderd willen zien kunnen opnieuw een suggestie doen. De Orde van de Tijd behoudt zich het recht voor een opgave te weigeren of te verwijderen of geen bericht van opname te geven.

 

E-mail Feedback Formulier

(A. u.b. niet misbruiken voor spam. U hoeft niet alles in te vullen, ga voor registratie als vriend naar de gasten-pagina)

Naam:

Nationaliteit:

Stad:

Roeping:

intellectleiderschapmanagementarbeid

Status:

studentgehuwdteruggetrokkenonthecht

Leeftijd:

Geslacht:

manvrouw

Motief:

meerdere keuzen: gebruik option-toets

Waardering:

slechtste | 1| 2| 3| 4| 5| 6| 7| 8| 9| beste

E-mail:

URL:

Site-Naam:

Onderwerp:

Bericht:

 

 

 

 

 

 

*

N.B.: berichten van sites die intoxicatie bevorderen en drugsmisbruik, de sex-industire, gokken en de vleesindustrie als ook haatsites van welke soort ook zullen worden genegeerd.